top of page

Sun, 11 Aug

|

A LUMINARY LIFE

WORKSHOP - GET TO KNOW YOUR-SELVES

GET TO KNOW YOUR-SELVES with Dr. Torsten. Goethe’s Faust already exclaimed “Two souls alas! are dwelling in my breast.”

Registration is Closed
See other events
WORKSHOP - GET TO KNOW YOUR-SELVES
WORKSHOP - GET TO KNOW YOUR-SELVES

Time & Location

11 Aug 2019, 09:00 – 13:00

A LUMINARY LIFE, 193 Lý Thái Tổ, Cẩm Sơn, Hội An, Quảng Nam 563956, Vietnam

About The Event

GET TO KNOW YOUR-SELVES with Dr. Torsten .

Goethe’s Faust already exclaimed “Two souls alas! are dwelling in my breast.”

Everyone knows such a situation: You need to take a decision, but there seem to be two voices within you. And either has reasonable arguments one in favour and the other against.

This workshop introduces you into the world of your many Selves – also known as sub-personalities. These personalities normally take control of our behavior and decisions without us being aware. Later we ask ourselves how it was possible that we did or did not do something.

All of those sub-personalities developed since very early in our life. Together form an Inner Team. It’s members can be more dominant or less dominant. The only way to get into control of these personalities is to become aware of them and to get them to know. In this workshop you will learn how.

During group exercises, you will learn how to improve your self-awareness and you will get to know some of your most common Inner Personalities. In addition, examples to apply this method for reaching goals and changing behavioral patterns are given

In this workshop you:

🌿 learn why it is about YOU when someone else bothers you,

🌿 understand how your relationships work and how to improve them,

🌿 get introduced to some of your most important inner personalities,

🌿 have a chance to work on your own goal achievement using your inner system of personalities.

Sunday 11th of August

Time 09:00-13:00

VND 1,000,000 per person

Limited space! Please reserve your spot by:

👉 📞 us on 0235 3 86 11 58

👉 📩 us via info@aluminarylife.com

http://consultosee.com/en/about-systemic-constellation/

--------

DR. TORSTEN SEEGER

“Systemic work helped me to become and accept the person I am. Acknowledging is the basis for living an authentic and fulfilled life and I am sure that Vietnamese people can experience and understand this. That’s why I founded ConsulToSee here.”

Torsten has 13 years of leadership experience in manufacturing, quality management and project management with the German multinational company SGL Group. Before this, he was working 6 years in R&D, mainly with the renowned German Max-Planck-Society and Noble-Prize laureate Harry Kroto.

At the age of 43 he experienced his first Family Constellation facilitated by Monika Wyss in Malaysia. This convinced him. As a result, he decided to get trained and certified by leading specialists of Systemic Constellation and Coaching, like Monika Wyss, Klaus P. Horn and Matthias Varga von Kibéd with Insa Sparrer.

______________________________________________________

TÌM HIỂU NHỮNG BẢN NGÃ CỦA BẠN

Cùng Thầy Torsten

Tiểu thuyết của Goethe đã từng có câu cảm thán rằng “Ôi hai linh hồn! Chúng đang trú ngụ bên trong lồng ngực tôi.”

Chắc hẳn ai trong chúng ta cũng biết về tình huống kiểu này: Bạn phải ra quyết định, nhưng lại tồn tại hai giọng nói bên trong mình. Chúng đấu tranh lẫn nhau, một bên chấp thuận, bên còn lại thì chống đối.

Nếu vậy thì workshop này sẽ dẫn dắt bạn vào thế giới của những Bản Ngã – hay còn được gọi là những nhân cách nền. Những nhân cách này thường chiếm quyền kiểm soát hành vi và quyết định của ta một cách vô thức. Sau đó ta lại tự hỏi tại sao mình lại làm hay không làm một chuyện gì đó.

Tất cả những nhân cách nền đó được phát triển trong cuộc sống của chúng ta từ rất sớm. Chúng cùng nhau tạo dựng một Nhóm Nội tại. Trong đó mỗi thành viên có thể chiếm ưu thế hoặc lép vế hơn. Cách duy nhất để kiểm soát những nhân cách đó là trở nên nhận thức và hiểu về chúng, và đó là mục đích của Workshop này.

Trong những bài tập nhóm, bạn sẽ được học cách cải thiện việc tự nhận thức và phát hiện Cá tính Bên trong nổi trội nhất của mình. Sau đó, là những ví dụ để áp dụng phương pháp này vào việc đạt được mục tiêu, thay đổi những hành vi mang tính khuôn mẫu trước đây của mình.

Đến với workshop, bạn sẽ được:

🌿 Giải thích được suy nghĩ nạn nhân “tại sao lúc nào cũng là mình”, khi ai đó làm phiền bạn,

🌿 Hiểu cách mà mối quan hệ của bạn vận hành, và cách để cải thiện chúng,

🌿 Tìm hiểu những Cá tính Bên trong quan trọng nhất,

🌿 Có cơ hội để đạt được thành tựu của mình bằng hệ thống tính cách bên trong.

Ngày & Giờ: 09:00 – 13:00 Chủ Nhật 11/08

Phí: 1,000,000 đồng/người

Số ghế có giới hạn bạn nhé! Vui lòng đặt chỗ qua các phương thức sau:

👉 📞 Gọi điện: 0235 3 86 11 58

👉 📩 Email: info@aluminarylife.com

Về Systemic Constellation: http://consultosee.com/en/about-systemic-constellation/

--------

Về thầy TORSTEN SEEGER

“Tìm hiểu hệ thống tính cách (Systemic Work) giúp tôi chấp nhận và trở thành con người thật của mình. Thấu hiểu và biết ơn là hành động cơ bản để sống một cuộc sống chân thật và đủ đầy, tôi tin rằng người Việt có thể trải nghiệm và hiểu được điều này. Nên tôi mới thành lập ConsulToSee ở đây.”

Torten đã có kinh nghiệm 13 năm trong lĩnh vực chế tạo, quản lý chất lượng, quản lý dự án với công ty đa quốc gia Đức SGL Group. Trước đây, anh cũng làm 6 năm trong lĩnh vực nghiên cứu và phát triển chủ yếu với Cộng đồng Max-Planck Đức nổi tiếng và Harry Kroto, người đạt giải Nobel.

Năm 43 tuổi anh được trải nghiệm Family Constellation do Monka Wyss thực hiện ở Malalaysia. Chuyến trải nghiệm đã cho anh niềm tin, sau đó anh quyết định học tập và nhận bằng Chuyên viên Systemic Constellation và Coaching, giống như Monika Wyss, Klaus P.Horn và Maththias Varga von Kibéd với Insa Sparrer.

Share This Event

bottom of page