top of page

Fri, 23 Aug

|

A LUMINARY LIFE

QHHT SESSIONS - SOUL REGRESSION/PROGRESSION

QHHT (Quantum Healing Hypnosis Technique) is a powerful tool, which in a one to one session, besides experiencing past lives, also affords access to that ‘all knowing part of ourselves’ that has been called The Higher Self, The Over Soul, that is part of the Soul.

Registration is Closed
See other events
QHHT SESSIONS - SOUL REGRESSION/PROGRESSION
QHHT SESSIONS - SOUL REGRESSION/PROGRESSION

Time & Location

23 Aug 2019, 10:00 – 17:00

A LUMINARY LIFE, 193 Lý Thái Tổ, Cẩm Sơn, Hội An, Quảng Nam 563956, Vietnam

Guests

About The Event

Private Session : One to One Soul Regression / Progression

PAST LIFE REGRESSION/PROGRESSION USING THE QUANTUM HEALING HYPNOSIS TECHNIQUE (QHHT)

QHHT (Quantum Healing Hypnosis Technique) is a powerful tool, which in a one to one session, besides experiencing past lives, also affords access to that ‘all knowing part of ourselves’ that has been called The Higher Self, The Over Soul, that is part of the Soul. Our Higher Self has unlimited knowledge of the soul and the universe, the ability to provide answers to the important questions clients have, and the potential to heal persistent conditions affecting the physical mind and body. Sometimes mental and physical ailments are rooted in trauma from past lives; sometimes they are connected to lessons being learned in a person’s present life, and even their connection with a particular person who impacted on their life.

The Higher Self reveals the cause, and will assist, according to the Soul’s particular lessons of trauma or difficulty, tied to multiple past lives, which can be explored with QHHT in order to understand the recurring issues and karmic ties that have an effect on ones present life. The Higher Self, as part of ourselves, is always present with us and exists just below the surface of our conscious mind. Usually the client will leave with profound insights into how their past lives influenced their current life that would help them overcome their suffering and difficulty with clarity, confidence and compassion, thus turning their life around for the better.

During a one to one session, the client will be lovingly guided to explore the infinite knowledgeable and powerful aspect of each individual that can be accessed, which conclusively supports the finding that we have all lived multiple lives, and we all have a Higher Self which contains the answers to any question we may have about ourselves or the life we are living.

Private Session

Quantum Healing Hypnosis Technique

One to One QHHT Soul Regression / Progression

VND 5,600,000 for 5 hour session

Due to popular demand and limited spaces please note:

* 50% non-refundable deposit required at time of booking

* 50% paid on arrival for session

What to expect:

* Wear comfortable clothes to lie down

* Consultation prior to session

* Guided meditation style while lying down (approx 2.5-3.5hrs)

* Post-session discussion

* Time flies when you're having fun!!

Limited space! Please reserve your spot by:

👉 📞 us on 0235 3 86 11 58

👉 📩 us via

https://www.facebook.com/aluminarylife

info@aluminarylife.com

-----

Buổi tư vấn cá nhân: Quy trình hồi quy linh hồn bằng QHHT (Kỹ thuật thôi miên lượng tử hồi phục)

QHHT (Kỹ thuật thôi miên lượng tử hồi phục) là một kỹ thuật thôi miên mạnh mẽ giúp chúng ta trải nghiệm những tiền kiếp trong quá khứ, cũng cho phép truy cập vào "tất cả các miền trí tuệ của chính chúng ta" được gọi là Cái tôi cao siêu hay còn được gọi là Thượng ngã (Chân Nhân), đây cũng là 1 phần của linh hồn. Thượng Ngã (Chân Nhân) của chúng ta có kiến ​​thức không giới hạn về linh hồn và vũ trụ, có khả năng cung cấp câu trả lời cho những câu hỏi quan trọng mà chúng ta đang băn khoăn đồng thời đưa tới khả năng hồi phục tình trạng bệnh kéo dài ảnh hưởng đến tâm hồn và thể chất hiện tại. Đôi khi các bệnh về tinh thần và thể chất bắt nguồn từ những tổn thương từ những cuộc đời trong quá khứ; đôi khi chúng được kết nối với những bài học được tạo nên trong cuộc sống hiện tại của ai đó, và thậm chí liên hệ với một người cụ thể đã ảnh hưởng đến cuộc sống của mình

Cái tôi cao siêu tiết lộ nguyên nhân và đưa ra giải pháp hỗ trợ đặc biệt dựa theo những bài học của Linh hồn về những tổn thương hoặc khó khăn liên quan đến nhiều cuộc sống trong quá khứ mà được khám phá với QHHT để hiểu các hiện tượng xảy ra liên tiếp và nghiệp chướng gây ảnh hưởng đến cuộc sống hiện tại. Thượng Ngã (Chân Nhân) như một phần của chính chúng ta, luôn hiện diện với chúng ta và tồn tại ngay dưới bề mặt tâm trí có ý thức của chúng ta. Thông thường người tham gia sẽ được tìm hiểu sâu sắc về cuộc sống quá khứ của họ đã ảnh hưởng đến cuộc sống hiện tại của họ như thế nào và cách giúp họ vượt qua được đau khổ và khó khăn cùng với sự tự tin và cảm thông sâu sắc từ đó biến cuộc sống hiện tại của họ có ý nghĩa hơn

Trong buổi tư vấn riêng này, khách hàng sẽ được hướng dẫn cách yêu thương bản thân, khám phá khía cạnh mạnh mẽ và am hiểu sâu rộng hơn về bản thân mình để có thể được truy cập, và kết luận rằng chúng ta đã sống nhiều cuộc đời khác nhau và tất cả chúng ta đều có một Chân Nhân cao hơn chứa đầy những câu trả lời cho bất kỳ câu hỏi nào chúng ta có thể có về bản thân hoặc cuộc sống chúng ta đang sống.

Buổi tư vấn riêng: Quy trình hồi phục linh hồn bằng QHHT (Kỹ thuật thôi miên lượng tử hồi phục)

5.600.000 VND trong 5 giờ

Ngôn ngữ đối thoại: Tiếng Anh

Share This Event

bottom of page