top of page

Wed, 07 Aug

|

A LUMINARY LIFE

FREE EVENING - IMPROVING RELATIONSHIPS

FREE EVENING WITH DR. TORSTEN. Improving Relationships with parents, partners, colleagues. Using Systemic & Family Constellations.

Registration is Closed
See other events
FREE EVENING - IMPROVING RELATIONSHIPS
FREE EVENING - IMPROVING RELATIONSHIPS

Time & Location

07 Aug 2019, 19:30 – 20:30

A LUMINARY LIFE, 193 Lý Thái Tổ, Cẩm Sơn, Hội An, Quảng Nam 563956, Vietnam

Guests

About The Event

FREE EVENING WITH TORSTEN

Improving Relationships with parents, partners, colleagues

Using Systemic & Family Constellations

Our work, our success, our well being in daily life is strongly influenced by the systems we are a part of — be it our family system, be it the system of the company we are working for, or just the city community we live in.

This influence although dominating our life remains unconscious: Lack of personal success in whatever area can be rooted in an unknown connection with a member of our family system.

Systemic constellation work allows us to uncover these unconscious mechanisms. It works effectively by setting up a picture of the relevant parts of a system with physical representatives. This allows us to take an outside perspective. Since the language of such a picture has been shown to be universal, it can be analysed.

As a result, we are enabled to see what was unconscious before. Therefore, we can work with it consciously now.

This evening will cover;

🌿 More about Torsten, and how he came to Constellation Work

🌿 What is Systemic & Family Constellations

🌿 What to expect during the workshop or private session?

🌿 How this helps us understand relationships & our patterns

🌿 Short practical experience of this work

Wednesday, 7th of August

Time 19h00-20h30

Free evening

Limited space! Please reserve your spot by:

👉 📞 us on 0235 3 86 11 58

👉 📩 us via info@aluminarylife.com

http://consultosee.com/en/about-systemic-constellation/

--------

DR. TORSTEN SEEGER

“Systemic work helped me to become and accept the person I am. Acknowledging is the basis for living an authentic and fulfilled life and I am sure that Vietnamese people can experience and understand this. That’s why I founded ConsulToSee here.”

Torsten has 13 years of leadership experience in manufacturing, quality management and project management with the German multinational company SGL Group. Before this, he was working 6 years in R&D, mainly with the renowned German Max-Planck-Society and Noble-Prize laureate Harry Kroto.

At the age of 43 he experienced his first Family Constellation facilitated by Monika Wyss in Malaysia. This convinced him. As a result, he decided to get trained and certified by leading specialists of Systemic Constellation and Coaching, like Monika Wyss, Klaus P. Horn and Matthias Varga von Kibéd with Insa Sparrer.

______________________________________________________

TRÒ CHUYỆN CÙNG THẦY TORSEN (MIỄN PHÍ)

Cải thiện các mối quan hệ trong gia đình, với đối tác và đồng nghiệp

Thông qua phương pháp Systemic & Family Constellations

Công việc, thành công và hạnh phúc của chúng ta bị ảnh hưởng mạnh mẽ bởi hệ thống mà chúng ta là một phần của nó – hệ thống gia đình, mối quan hệ công việc và những cộng đồng mà chúng ta sống trong đó.

Sức ảnh hưởng này mặc dù có ý nghĩa lớn đến cuộc sống của chúng ta nhưng hầu hết chúng ta lại không ý thức về chúng: Mấu chốt của việc thiếu thành tựu cá nhân trong bất kỳ lĩnh vực nào có thể do kết nỗi không rõ ràng với một thành viên trong gia đình của chúng ta.

Systemic Constellation cho phép chúng ta khai mở những cơ chế vô thức đó. Chúng rất hiệu quả trong việc tạo dựng và kết nối những người đại diện và có liên quan trong hệ thống gia đình của chúng ta. Ngôn ngữ này cho ta thấy hình ảnh tổng quan nhất về các mối quan hệ, mà qua đó nó có thể được phân tích rõ ràng.

Do đó, những mối quan hệ mà chúng ta chưa hề ý thức rõ ràng trước đây bây giờ lại có thể được tác động lên một cách có ý thức hơn.

Buổi trò chuyện bao gồm các chủ đề sau:

🌿 Thầy Torsten là ai và cách mà Thầy tìm đến Constellation Work

🌿 Systemic & Family Constellations là gì

🌿 Một phiên làm việc riêng với thầy hoặc trong workshop có thể đạt được gì?

🌿 Kỹ thuật này giúp ta hiểu về mối quan hệ và các hành vi có khuôn mẫu của mình như thế nào

🌿 Trải nghiệm qua về Systemic & Family Constellations

Ngày & Giờ: 19:00 – 20:30 thứ Tư 07/08

Phí tham dự: Miễn phí!

Số ghế có giới hạn bạn nhé! Vui lòng đặt chỗ qua các phương thức sau:

👉 📞 Gọi điện: 0235 3 86 11 58

👉 📩 Email: info@aluminarylife.com

Về Systemic Constellation: http://consultosee.com/en/about-systemic-constellation/

--------

Về thầy TORSTEN SEEGER

“Tìm hiểu hệ thống tính cách (Systemic Work) giúp tôi chấp nhận và trở thành con người thật của mình. Thấu hiểu và biết ơn là hành động cơ bản để sống một cuộc sống chân thật và đủ đầy, tôi tin rằng người Việt có thể trải nghiệm và hiểu được điều này. Nên tôi mới thành lập ConsulToSee ở đây.”

Torten đã có kinh nghiệm 13 năm trong lĩnh vực chế tạo, quản lý chất lượng, quản lý dự án với công ty đa quốc gia Đức SGL Group. Trước đây, anh cũng làm 6 năm trong lĩnh vực nghiên cứu và phát triển chủ yếu với Cộng đồng Max-Planck Đức nổi tiếng và Harry Kroto, người đạt giải Nobel.

Năm 43 tuổi anh được trải nghiệm Family Constellation do Monka Wyss thực hiện ở Malalaysia. Chuyến trải nghiệm đã cho anh niềm tin, sau đó anh quyết định học tập và nhận bằng Chuyên viên Systemic Constellation và Coaching, giống như Monika Wyss, Klaus P.Horn và Maththias Varga von Kibéd với Insa Sparrer.

Share This Event

bottom of page